Duurzaamheid

Goede kwaliteit, zoals wij dat nastreven, is een van de bouwstenen van Duurzaamheid. Immers door het goed verwerken van materialen is minder onderhoud noodzakelijk.

Ook zijn wij betrokken bij maatschappelijke duurzaamheid. Zo investeren wij in de ontwikkeling van ons personeel en in de kwaliteit van onze organisatie. Ook leveren wij een bijdrage aan de opleiding van jonge schoolverlaters en bieden wij  een werkplek aan een WA-jong medewerker. Wij hebben meerdere leermeesters in dienst welke jaarlijks worden bijgeschoold. Wij werken met de leerlingen van Bouwmensen Amsterdam en Hoofddorp.

Wij zijn een SBB erkend leerbedrijf.

Ook sponsoren wij diverse maatschappelijke doelen.

Ook het milieu heeft onze aandacht. Tenslotte hebben onze kinderen na ons ook recht op een schone wereld. Daarom scheiden wij ons afval op de werkplaats in de fracties puin, hout, metaal, chemisch en restafval.

AvoKoenen bouwbedrijven hebben een  FSC certificering.
Wij zijn aangesloten onder FSC certificaat SKH-COC-000054-AW. Wij zullen daar waar mogelijk duurzaam geproduceerd hout toepassen. Indien u een project onder de FSC normen wil laten uitvoeren dan horen wij dat graag.