Funderingsherstel en kelders

Veel panden in Amsterdam en Zaandam zijn gefundeerd met houten heipalen. Door  schommelingen van grondwater of door ouderdom kan schade aan de fundering ontstaan. Dit wordt ook wel paalrot genoemd. Wij kunnen deze problemen voor u verhelpen door, in overleg met een constructeur, een funderingsherstel advies op te stellen. Wij hebben zo in het verleden al enige projecten gedaan. Ook is het mogelijk om tijdens het funderings-herstel meteen een kelder te realiseren, die ook dienst kan doen als nieuwe fundering. Zo kunt u extra ruimte winnen in uw woning.

Als u een nieuwe woning bezit dan is het ook mogelijk om een kelder te realiseren. Dit kan tegen aanzienlijk lagere kosten, omdat dan geen  funderingsherstel gedaan hoeft te worden. Wij zijn goed thuis in de markt met verschillende systemen en kunnen het voor u meest gunstige systeem adviseren.

Ook kunnen wij voor u het ontwerp- en vergunningen- traject verzorgen. Uiteraard met Bouwgarant zekerheid.

Een kelder kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Te denken valt aan o.a. een: opslagruimte, wijnkelder, muziekstudio, kantoorruimte, massageruimte, fitnessruimte, speelruimte voor de kinderen of bijvoorbeeld een zwembad.