Wij zijn een all-round bouwbedrijf, voornamelijk werkzaam in de regio groot Amsterdam met de nadruk op Amstelveen, Badhoevedorp, Uithoorn, Amsterdam en Aalsmeer. Wij werken voor de zakelijke markt en voor particuliere opdrachtgevers.

Onze core business is renovatie en onderhoud waarbij wij ook regelmatig nieuwbouw en funderingsherstel/kelders realiseren.

Professioneel vastgoed onderhoud en transformaties
Wij werken samen met gemeentes, vastgoed beheerders en Verenigingen van Eigenaren om hun bezit duurzaam te onderhouden. Dit doen wij zeer planmatig met oog voor de huurders. Wij scoren hiervoor een 8,6 voor klantvriendelijkheid, bereikbaarheid, kwaliteit en service.

Cornelis Antonizstraat

Weteringplantsoen

Renovatie en onderhoud
Voor particulieren realiseren wij uitbouwen, zolderverbouwingen, dakkapellen, nieuwe kozijnen, nieuwe begane grondvloeren, kelders etc. Ook doen wij isolatieverbetering, dak/goot herstel, schilderwerk, houtrot herstel, funderingsherstel, kelders, stukadoorswerk, interieur timmerwerk, inbouwkasten en keukens dit geheel inclusief bouwtekeningen en eventueel bouwvergunningen.

137 woonkamer3
137 achtergevel
137 woonkamer5
137 woonkamer
137 keuken
137 woonkamer4
137 woonkamer5
137 achter
137 badkamer2
previous arrow
next arrow

Restauratie
In samenwerking met restauratie architecten verzorgen wij een upgrade voor uw monument. Te denken aan draaikiep ramen in plaats van schuif ramen, metselwerk herstel, herstel harsteen stoepen enzovoorts.

Koningslaan

Zakelijke klanten
Wij verzorgen voor u winkel verbouwingen, winkel onderhoud, winkel interieur, woning onderhoud, woning renovaties, bedrijfsruimte verbouwingen turn-key, kantoor inbouw, systeemwanden, systeemplafonds, vloerbedekking, linoleum, dekvloeren, vergunningen, bouwtekeningen, bedrijfsgebouwen, appartementen etc.

15
14
12
11
10
9
16
previous arrow
next arrow

Nieuwbouw

Geheel volgens uw wensen! inclusief ontwerp, tekenwerk en vergunningen. Een maat product tegen een scherpe prijs.

Ook voor het nieuw bouwen van een woning, kantoor of bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Wij zijn goed thuis in de markt met verschillende bouwsystemen en installaties en kunnen u adviseren met het voor u meest gunstige bouwsysteem.

Ook voor U, is het interessant om een eigen bedrijfspand te realiseren. De huur die u nu betaalt, dekt ruimschoots de kosten van de nieuwe hypotheek. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wij helpen u van A tot Z. Van de aankoop van de grond, de financiering, ontwerp en bouwvergunning tot en met de oplevering, inrichting, verhuizing en onderhoud van uw pand.

Met AvoKoenen is uw nieuwe pand zonder risico’s en stress binnen no-time gereed voor gebruik!

Villa Amstelveen

Bedrijfspand Amstelveen

Woning Landsmeer

Verzamelgebouw Vaalmuiden

Funderingsherstel-kelders

Veel panden in Amsterdam en Zaandam zijn gefundeerd met houten heipalen. Door schommelingen van grondwater of door ouderdom kan schade aan de fundering ontstaan. Dit wordt ook wel paalrot genoemd. Wij kunnen deze problemen voor u verhelpen door, in overleg met de constructeur, een funderingsherstel advies op te stellen. Ook is het mogelijk om tijdens het funderings-herstel meteen een kelder te realiseren, die ook dienst kan doen als nieuwe fundering. Zo kunt u extra ruimte winnen in uw woning.

Als u een nieuwe woning bezit dan is het ook mogelijk om een kelder te realiseren. Dit kan tegen aanzienlijk lagere kosten, omdat dan geen funderingsherstel gedaan hoeft te worden. Wij zijn goed thuis in de markt met verschillende systemen en kunnen het voor u meest gunstige systeem adviseren.

Ook kunnen wij voor u het ontwerp- en vergunningen- traject verzorgen. Uiteraard met Bouwgarant zekerheid.

Een kelder kunt u voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Te denken valt aan o.a. een: opslagruimte, wijnkelder, muziekstudio, kantoorruimte, massageruimte, fitnessruimte, speelruimte voor de kinderen of bijvoorbeeld een zwembad.

20220714_073538
img_0637
img_0631
IMG_0142
IMG_0147
previous arrow
next arrow